logo
DEBAT

FILM

MUSIK

KUNST

TEATER

BØRN
 
                 
 
 
 

Velkommen til Kogekonernes Køkken

Nyt år, nye forpagtere, ny istandsat café, nye visioner og nye boller på suppen !
(Nåh, ja suppen er også ny, og måske er det en suppe du ikke har smagt før, hvem ved?)

Bag disken i Kogekonernes Køkken står to gæve kvinder, Maiken og Karina, samt et team af gode medarbejdere. Vi, Maiken og Karina, har visioner om Kogekonernes Køkken kan blive et nyt samlingssted på indre Nørrebro, hvor foreningslivet blomstrer, hvor mange folkeslag samles og hvor børnefamilierne har plads til at være, også for de familier hvor der er mange børn.

Her skal der være plads til nogle mødre fra den lokale mødreklub, skoleungerne der gerne vil lave lektier sammen og nogle palestinænsiske mænd over en kop kaffe og masser af andre gæster.

I Kogekonernes Køkken kan du komme ind til både frokost og aften, nogle aftener er cafeen optaget af arrangementer som Verdens Kulturcentret arrangerer (se evt. arrangementslisten på forsiden) og andre aftener er der bare hyggestemning og en strikkeklub i det ene hjørne. Vores køkken skal være med til at afspejle hvor mangfoldig verdens spisekort er, og hvor spændende et kulturelt cross-over verdensmad er, hvis man tør.

I vores verdensmad koncept er det tanken at alverdens ingredienser kommer i spil, både i traditionelle og utraditionelle sammensætninger. Så menuplanen og de daglige måltider kommer til at lyde bekendte, men det kan sagtens ske at de smager en smule anderledes end du er vant til. Der er ikke andet at gøre end at komme og smage selv, og måske lade sig overraske og udfordre.

Kogekonernes Køkken har muligheder for at lave mad til arrangementer, både dem der afholdes her i huset og ”ude-af- huset” – vi laver også gerne mad til frokostordninger og særarrangementer efter behov. Det er ligeledes muligt at leje cafeen til privatarrangementer, ring ned og få en snak om priser og muligheder i cafeen.

Cafeen bruges som udstillingsrum for flere forskellige udtryk, oftest er her en skiftende maleriudstilling, men også udstilling af håndmalede fastelavnstønder, børnekunst, skulpturer eller hvad div. kunstnere nu byder ind med, forekommer. Har du selv lyst til at benytte cafeen som udstillingsrum kan du kontakte Khalil via VerdensKulturCentret.

Caféen har i hverdage åbent fra 10 til 22, lørdage fra 11 til 22 og om søndagen er der lukket.

Kogekonerne, Maiken og Karina kan kontaktes på tlf. 23 60 45 17 eller 23 60 14 73

Caféen er privatejet og er bortforpagtet af Københavns Kommune.

Kogekonernes Køkken
Nørre Allé 7
2200 København N
www.kogekoner.nu
VKC@kff.kk.dk
Tlf. 35 24 51 68
Fax.35 36 07 29